Afbeelding1.png
Delen:

Roompot verwent: kom tot rust in deze wellness-locaties dichtbij huis

Laat los. Sta stil. Geniet.

We hebben met z'n allen een bijzonder drukke periode achter de rug. De laatste loodjes voor de feestdagen, de zoektocht naar cadeau's voor onze geliefden en de vele familiemomenten. Hoe gezellig ook, er komt wel wat druk bij kijken. Omdat we allemaal wel wat rust kunnen gebruiken, stelt Roompot diens wellness accomodaties voor. Hier kan je overnachten en genieten zonder zorgen. Je hoeft er zelfs je vakantiewoning niet voor te verlaten. 

Wie op zoek is naar een plek om te ontspannen en even helemaal het hoofd leeg te maken, doet er niet slecht aan om een wellness accommodatie te overwegen. Wat dacht je van een villa met traditionele sauna en bubbelbad? Of met een infraroodsauna, een stoomdouche, je eigen spa moment?

Bij Roompot hebben ze begrepen dat ontspanning en vakantie hand in hand gaan. Daarom ontwierpen ze enkele woningen waar de wellness faciliteiten inbegrepen zijn. Deze zijn helemaal privé, waardoor je op je eigen tempo en op je eigen gekende plekje tot rust kan komen. Wie houdt van een relaxerende vakantie, is hier dus absoluut aan het juiste adres. Een goed boek, een rustgevende playlist en... genieten maar! 

 

Ca. 30 min. reistijd; op een boogscheut van de grens

Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad
Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Zo dichtbij en toch even helemaal weg. Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad ligt tegen de grens van België (op slechts 30 minuten rijden van Brugge) en ademt daardoor de zuidelijke gezelligheid. In de luxe villa's kom je thuis in een knusse, huiselijke stijl. Warm er op aan de open haard of geniet van een momentje voor jezelf in de infraroodsauna. Op een kwartier lopen vind je het schone zandstrand van Cadzand. Ideaal als je even wilt uitwaaien.

 

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad
Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Op nog geen 10 minuten van Cadzand ligt de volgende zen-bestemming. We vinden er witte huisjes met rieten daken, houten beach lodges met veranda, gloednieuwe Tiny houses en... villa's met infraroodsauna's. De accommodaties van Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad zijn afgestemd op de duinen, het zand en de zee waardoor je het ultieme strandgevoel ervaart. Zin om toch even de benen te strekken? Via een houten vlonderpad wandel je vanuit het resort zo naar het brede strand.

Ca. 1h30 reistijd; Zeeland

Zeeuwse Badplaats Domburg staat bekend om de heilzame werking van het zeewater, haar klimaat en de bodemproducten. Logisch dus, dat Domburg sinds 2014 officieel erkend is als een heilzame zeebadplaats.

Roompot Noordzee Résidence Dishoek
Roompot Noordzee Résidence Dishoek

De zilte zeelucht, glooiende duinen en de uitgestrekte Zeeuwse kust. Het beste van Zeeland ontdek je bij Roompot Noordzee Résidence Dishoek in Koudekerke. In de vrijstaande villa’s plof je neer met een dekentje op het overdekte terras of ontspan je in bad of in de sauna. Ook heb je gratis toegang tot zwembad de Parel bij Hof Domburg, waar kinderen een dag vol waterplezier beleven.

 

Buitenhof Domburg
Buitenhof Domburg

In Buitenhof Domburg, verblijf je in een van de elegante villa’s of landhuizen in boerderij stijl, welke je direct een vakantiegevoel geven. Opwarmen en ontspannen kan in de traditionele sauna in je villa, in het bubbelbad of door middel van een duik in het zwemparadijs op het park. Leuk weetje: op het domein vind je ook wellness & beautyzaak De Parel terug. Met een heerlijke massage of behandeling ervaar je de volledige wellness ervaring tijdens jouw verblijf.

Ca. 2h reistijd; aan de grens van Noord-Brabant en Nederlands Limburg

De Heihorsten
De Heihorsten

De ruime vakantiewoningen van De Heihorsten in Someren ogen door de rieten daken als traditionele boerderijen, maar zijn voorzien van alle gemakken van nu. Zo kan je je in je eigen villa terugtrekken in de sauna of stoomdouche. Trek je er graag op uit? Dat kan in de aangrenzende natuurgebieden van de Strabrechtse of Somerense Heide. Of je maakt een ritje op een paard vanaf de naastgelegen manege of slaat een balletje op de golfbaan om de hoek. 

 

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

 

 

 

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen