Roompot - Pets - 22.jpg
Delen:

Roompot viert Wereld Dierendag met speciale accommodaties voor huisdieren

Woensdag 4 oktober 2023 - Wereld Dierendag, gevierd op 4 oktober, staat dit jaar in het teken van de bijzondere inspanningen die Roompot levert om huisdieren en hun baasjes een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden. Onze trouwe viervoeters zijn namelijk het hele jaar van harte welkom in alle Roompot resorts! En daar stopt het niet: op verschillende locaties, kunnen gasten er zelfs voor opteren om een unieke, op hun huisdier afgestemde "pet lodge" te boeken. Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie met alle leden van het gezin?

Een greep uit het aanbod...

Een van de uitschieters in het huisdiervriendelijke aanbod van Roompot is de Pets Lodge 4 op het prachtige Roompot Beach Resort Brouwersdam in Zeeland. Deze accommodatie voor 4 personen is speciaal ontworpen om huisdieren en hun baasjes een comfortabele en aangename vakantie te bezorgen. De Pets Lodge 4 is uitgerust met een hondenmand, bench, voeder- en drinkbak, afvalbak, poepzakjes en zelfs een omheining om ervoor te zorgen dat huisdieren veilig kunnen spelen en genieten van hun tijd op het resort. Met een ligging aan het natuurgebied Kabbelaarsbank en de bossen bij Burgh-Haamstede, zijn er talloze opties voor fijne wandelingen. Het kilometerslange zandstrand van het nabijgelegen Renesse staan gekend als één van de leukste hondenstranden van Nederland. In Ouddorp en Zierikzee kan je daarnaast ook een geschiedeniswandeling volgen. Is je viervoeter nieuwsgierig? Ga dan samen zeehonden spotten op het Grevelingenmeer! 

In Zuid-Holland kunnen dierenfans terecht in de gloednieuwe Lodge Sunset Pets 6 van Roompot Lakeside Resort Brielle. Het resort opende pas deze zomer zijn deuren en biedt gasten en hun huisdieren een prachtige omgeving om te ontspannen en te genieten van de natuur. De Sunset Pets 6 biedt accommodatie voor maximaal zes personen en is perfect geschikt voor gezinnen die hun huisdieren graag meenemen op vakantie. Het resort ligt direct aan het Brielse Meer, waar ook een strandje is dat uren plezier garandeert. De avontuurlijke viervoeters kunnen met hun baasjes mee in de kano of de benen strekken tijdens een lange wandeling in het natuurgebied tussen Oostvoorne en Rockanje. 

En tot slot, voor wie houdt van strandplezier, biedt Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad de fantastische Hondenlodge 6 aan. Met accommodatie voor maximaal zes personen en twee huisdieren, is de Hondenlodge 6 een ideale keuze voor gezinnen en groepen vrienden die samen met hun viervoeters willen genieten van een ontspannende vakantie. Op het strand van Nieuwvliet-Bad mogen honden trouwens loslopen tussen 1 oktober en 1 mei. Daanaast loopt langs het strand een kilometerslang wandel- en fietspad waar je honden kunnen genieten van uren speelplezier. Knokke-Heist ligt net om de hoek en ook het natuurgebied het Zwin of de nabijgelegen Verdonken Zwarte Polder lenen zich tot heerlijke wandelingen. 

Twee huisdieren toegestaan

Naast bovenstaande unieke woningen biedt Roompot ook diverse huisdiervriendelijke opties die verder gaan dan de norm. In niet minder dan 92 parken van Roompot zijn niet één, maar zelfs twee huisdieren toegestaan! Denk aan...

Roompot Park Eksel: een ideale bestemming voor baasjes van huisdieren die op zoek zijn naar een ontspannende vakantie met hun trouwe metgezellen. Gelegen in Hechtel-Eksel, biedt dit vakantiepark tal van faciliteiten voor zowel mensen als huisdieren.

Roompot Gulpen: geniet van de prachtige natuur van Limburg en verken de vele wandel- en fietsroutes met uw trouwe metgezellen.

Vakantiepark Schaijk: een bestemming waar huisdieren zich net zo welkom voelen als hun eigenaren. Geniet van de natuurlijke schoonheid van Noord-Brabant terwijl uw huisdieren zich amuseren in de ruime omgeving.

Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad: een prachtig vakantiepark in Cadzand-Bad, waar huisdieren van harte welkom zijn. Met zijn schitterende ligging aan de kust biedt dit resort de perfecte gelegenheid om te genieten van strandwandelingen en de frisse zeelucht met uw viervoetige vrienden.

Roompot Domein Het Camperveer: biedt huisdiervriendelijke accommodaties in een serene omgeving te Kamperland. Ontdek de schoonheid van Zeeland en breng quality time door met uw huisdieren.

Welke huisdieren mogen mee op vakantie? Honden, katten en deze gekooide huisdieren zijn van harte welkom: konijnen, hamsters, cavia's, fretten, vogels, muizen of ratten. Reptielen zijn niet toegestaan.

Voor meer informatie over Roompot en zijn huisdiervriendelijke resorts, kunt u terecht op de website www.roompot.be

Over Roompot

Roompot is een toonaangevende aanbieder van vakanties en accommodaties in Europa. Met meer dan 200 unieke vakantiebestemmingen biedt Roompot voor elk wat wils: van rust en ruimte tot gezelligheid en activiteiten, van zee en strand tot bos en heuvels, van beach houses en vakantiehuizen tot designvilla's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer.

Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje.

Roompot staat garant voor kwaliteit, flexibiliteit en gastvrijheid. Al ruim 50 jaar verzorgt de vakantieaanbieder onvergetelijke vakanties voor jong en oud.

Meer informatie op news.roompot.com


Beelden in hoge resolutie


Baptiste van Outryve

Baptiste van Outryve

Head of PR & Corporate Communication, Roompot & Landal GreenParks

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen