Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Roompot wil de kwaliteit van praktijkleren voor studenten blijven verbeteren

Roompot wil de kwaliteit van praktijkleren voor studenten blijven verbeteren

Het slaat de handen hiervoor ineen met de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

In 2021 zullen ruim 800 jongeren stagelopen bij Roompot. Dat aantal zal de komende jaren in de restaurants, animatie, recepties, winkels, technische dienst en op het hoofdkantoor van alleen maar toenemen, waardoor meer studenten via een praktijkopleiding uitzicht krijgen op een baan.

​Om de begeleiding van die studenten nog beter te organiseren, slaat Roompot de handen ineen met de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

Het SBB erkent en begeleidt de leerbedrijven waar studenten, werkenden en werkzoekenden terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. In die mate dat er ook met Roompot afspraken worden gemaakt over wat een student moet leren en kunnen om een mbo-diploma, een mbo-certificaat of een praktijkverklaring te behalen.

Dankzij de samenwerking met de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven verwacht Roompot studenten nog beter te kunnen voorbereiden op een baan en een deel hiervan ook rechtstreeks een baan te kunnen voorstellen.

 

Nieuws Duurzaamheid

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.nl

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland