Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Suit Up Corporate Fashion ontwerpt nieuwe bedrijfskleding voor Roompot

Suit Up Corporate Fashion ontwerpt nieuwe bedrijfskleding voor Roompot

Gelijktijdig aan de verhuizing van Roompot naar haar nieuwe hoofdkantoor in Goes, leverde Suit Up de nieuwe bedrijfskledingcollectie aan meer dan 2500 medewerkers van de grootste aanbieder van vakantiewoningen in Nederland.

Bijna een jaar lang zijn beide partijen bezig geweest met de voorbereidingen van deze exclusief ontworpen kledingcollectie. Na de uitgebreide pitchfase kwam Suit Up als beste naar voren, doordat ze de vertaalslag hebben gemaakt tussen de visie van Roompot en haar nieuwe kledingcollectie. Daarbij is het geluk van de medewerkers een aandachtspunt dat centraal staat bij Suit Up. “We waren toe aan een nieuwe collectie bedrijfskleding waar onze gasten en medewerkers spontaan vrolijk van worden. Aan de eerste reacties te zien, zijn we hier duidelijk in geslaagd”. Om die reden zijn ook de dragers van de nieuwe collectie betrokken bij het volledige proces en hebben zij meegedacht over de praktische kant van hun nieuwe bedrijfskleding.

De collectie bestaat uit meer dan 50 verschillende artikelen voor de meer dan 10 verschillende functies. De collectie is exclusief ontworpen middels een samenwerking tussen corporate fashion ontwerper Bas van Wayenburg en Suit Up. De rode draad door het design is het thema ‘Resort’ dat de link legt met de oorsprong van Roompot, de Zeeuwse kust. Dit vertaalt zich door naar de Bretonse streep die voor iedere functie in minimaal één item terug te vinden is. Verder is er gebruik gemaakt van hoogwaardige en innovatieve kwalitatieve stoffen, zoals het gebreide colbert voor de Front Desk, de cool dry stof voor de badmeesters en de extreem comfortabele stretch worker voor de technische dienst.

 

Collectie uitgedrukt in cijfers

Kenmerkend voor de nieuwe collectie van Roompot, zijn de indrukwekkende aantallen. Suit Up heeft 2.500 medewerkers van 9 verschillende afdelingen gekleed. Deze 9 afdelingen ontvingen samen 40 verschillende soorten artikelen. Hiervan was 60% mannenkleding en 40% vrouwenkleding. In totaal zijn er meer dan 20.000 kledingstukken geproduceerd en is daarvoor ongeveer 30.000 meter aan stof gebruikt. Het totale gewicht van de collectie komt hiermee op zo’n 12.500 kilo.

Roompot collectie in cijfers uitgedrukt
Roompot collectie in cijfers uitgedrukt

Over Suit Up corporate fashion

Suit Up corporate fashion creëert originele corporate fashion concepten voor merken en bedrijven die het beste uit hun merk en medewerkers willen halen. Met een gepassioneerd jong team van ondernemende fashion liefhebbers, helpen zij hun klanten om zo goed gestyled voor de dag te komen. De persoonlijke aandacht in hun relaties en kleding zorgen voor een gelukkige samenwerking, betrouwbaarheid en inspirerende kledingconcepten. Hierover is meer te lezen op www.suitupnow.nl.

 

 

Nieuws

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland