SUITUP-ROOMPOT-0846.jpg
Delen:

Suit Up Corporate Fashion ontwerpt nieuwe bedrijfskleding voor Roompot

Gelijktijdig aan de verhuizing van Roompot naar haar nieuwe hoofdkantoor in Goes, leverde Suit Up de nieuwe bedrijfskledingcollectie aan meer dan 2500 medewerkers van de grootste aanbieder van vakantiewoningen in Nederland.

Bijna een jaar lang zijn beide partijen bezig geweest met de voorbereidingen van deze exclusief ontworpen kledingcollectie. Na de uitgebreide pitchfase kwam Suit Up als beste naar voren, doordat ze de vertaalslag hebben gemaakt tussen de visie van Roompot en haar nieuwe kledingcollectie. Daarbij is het geluk van de medewerkers een aandachtspunt dat centraal staat bij Suit Up. “We waren toe aan een nieuwe collectie bedrijfskleding waar onze gasten en medewerkers spontaan vrolijk van worden. Aan de eerste reacties te zien, zijn we hier duidelijk in geslaagd”. Om die reden zijn ook de dragers van de nieuwe collectie betrokken bij het volledige proces en hebben zij meegedacht over de praktische kant van hun nieuwe bedrijfskleding.

De collectie bestaat uit meer dan 50 verschillende artikelen voor de meer dan 10 verschillende functies. De collectie is exclusief ontworpen middels een samenwerking tussen corporate fashion ontwerper Bas van Wayenburg en Suit Up. De rode draad door het design is het thema ‘Resort’ dat de link legt met de oorsprong van Roompot, de Zeeuwse kust. Dit vertaalt zich door naar de Bretonse streep die voor iedere functie in minimaal één item terug te vinden is. Verder is er gebruik gemaakt van hoogwaardige en innovatieve kwalitatieve stoffen, zoals het gebreide colbert voor de Front Desk, de cool dry stof voor de badmeesters en de extreem comfortabele stretch worker voor de technische dienst.

Collectie uitgedrukt in cijfers

Kenmerkend voor de nieuwe collectie van Roompot, zijn de indrukwekkende aantallen. Suit Up heeft 2.500 medewerkers van 9 verschillende afdelingen gekleed. Deze 9 afdelingen ontvingen samen 40 verschillende soorten artikelen. Hiervan was 60% mannenkleding en 40% vrouwenkleding. In totaal zijn er meer dan 20.000 kledingstukken geproduceerd en is daarvoor ongeveer 30.000 meter aan stof gebruikt. Het totale gewicht van de collectie komt hiermee op zo’n 12.500 kilo.

Roompot collectie in cijfers uitgedrukt
Roompot collectie in cijfers uitgedrukt

Over Suit Up corporate fashion

Suit Up corporate fashion creëert originele corporate fashion concepten voor merken en bedrijven die het beste uit hun merk en medewerkers willen halen. Met een gepassioneerd jong team van ondernemende fashion liefhebbers, helpen zij hun klanten om zo goed gestyled voor de dag te komen. De persoonlijke aandacht in hun relaties en kleding zorgen voor een gelukkige samenwerking, betrouwbaarheid en inspirerende kledingconcepten. Hierover is meer te lezen op www.suitupnow.nl.

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen