Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Jolanda reviewt vakantiepark Schaijk

Jolanda reviewt vakantiepark Schaijk

[BLOG]

Jolanda Janssen van de blog Zazazoo.nl verbleef onlangs op Vakantiepark Schaijk.

In haar blogreview schrijft ze dat zij en haar kinderen lang naar dat weekend hadden uitgekeken. "Het leent zich uitstekend om even de rust op te zoeken, of dat nu met of zonder kindjes is. Je hebt er namelijk in beide gevallen genoeg te doen. Wat wij allemaal gedaan hebben, hoe het park en de waterlodge bevielen en of we er nog eens terug willen gaan lees je vandaag!", schrijft ze verder.

We noteren alvast dat ze verliefd is op de waterlodges: "Ik ben echt verliefd op deze lodges, want jongens wat zijn ze gezellig. Er is bijvoorbeeld veel hout gebruikt in de muren en plafonds, waardoor het geheel heel gezellig is en warm en welkom aanvoelt. Door veel gebruik van wit, compacte maar oh zo moderne en toffe meubels en een praktische inrichting heb je het gevoel van lekker wat ruimte."

 

 

 

Reisinspiratie

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland