Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Liefde op het eerste gezicht

Liefde op het eerste gezicht

"Tijdens ons eerste bezoek in Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad vorig jaar hebben we er ons hart verloren"

Jolanda van Zazazoo trok begin juni met haar gezin naar Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Met de titel van haar blogpost verklapt ze al dat ze erg hebben genoten van hun vakantie. Verder schrijft ze:

"Het was een soort liefde op het eerste gezicht. Tijdens ons eerste bezoek in Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad vorig jaar hebben we er ons hart verloren, want jeetje wat is dit een fijn plekje. Als gezin zijn we de afgelopen jaren al in heel veel vakantieparken geweest, maar niets was zo fijn als dit. Bij Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad heb je alles wat je wenst voor een heerlijke relaxte en luxe vakantie, met en zonder kinderen. Het park ligt in Zeeland, bijna direct aan de kust. … Dit keer gingen we voor de 4 persoons luxe villa. Hoe dat beviel? In één woord geweldig!" 
Genieten bij Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad - Zazazoo.nl
Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad, wat een geweldig park om jouw (zomer)vakantie door te brengen. Lees hier onze ervaring!
Zazazoo.nl

 

Reisinspiratie

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland