Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Twee nieuwe Roompot vakantielocaties genomineerd voor de Entree Awards

Twee nieuwe Roompot vakantielocaties genomineerd voor de Entree Awards

De jury van de Entree Awards 2021 heeft de nominaties bekendgemaakt. De genomineerden behoren tot de beste nieuwe en/of vernieuwde horecabedrijven van Nederland. De winnaars worden bekend op maandag 29 november, tijdens een uitreiking in Theater Amsterdam. De verkiezing is een initiatief van horecavakblad Entree Magazine.

 

2 Roompot vakantielocaties genomineerd als ‘Best New Holiday Concept’

De jury nomineerde niet minder dan twee nieuwe Roompot vakantielocaties in de categorie ‘Best New Holiday Concept’.

Cuber in Hoge Veluwe

Cuber combineert de service van een designhotel met de vrijheid van een vakantiehuis. Het nieuwe concept richt zich op iedereen die voortdurend op zoek is naar nieuwe ervaringen en ontdekkingen, en nog dichter bij de natuur wil staan. De vrijstaande design Outdoor Suites ontvingen hun eerste gasten deze zomer. Met de app zijn gasten volledig in controle van hun verblijf: van een check-in vrij verblijf tot het openen van de deur en van het aanpassen van de temperatuur tot persoonlijke service van de lokale guide.

Meer info over Cuber

 

Roompot Park Qurios in Gulpen

Op 1 september opende Roompot het nieuwe park Qurios in Gulpen. Duurzaamheid is een belangrijke pijler voor het tweede Quriospark dat Roompot dit jaar opende. Zo is deze locatie volledig gasloos, is het heuvellandschap geïntegreerd in het ontwerp, zijn er groene daken en zijn er drie veel zo veel bomen aangeplant dan er gerooid moesten worden. Van de kap zijn meubels gemaakt die overal op het park zijn terug te vinden.
Meer info over Roompot Park Qurios Gulpen

 

Nominaties

De nominaties zijn een belangrijke graadmeter voor de ontwikkelingen in de horecabranche. Een vakjury beoordeelt restaurants, hotels en cocktailbars die afgelopen twee jaar openden. Door het niet doorgaan van de Entree Awards vorig jaar, als gevolg van corona, is de termijn ditmaal van één jaar opgerekt naar twee jaar.

 

Jury

De jury bestaat uit achttien gespecialiseerde designers, ondernemers, conceptontwikkelaars en trendwatchers. Iris Kranenburg, juryvoorzitter en hoofdredacteur van Entree Magazine: “De onafhankelijkheid van de jury is een must en gegarandeerd. De juryleden zijn zwaargewichten in hun vakgebied. Dankzij hun statuur is een nominatie beslist van meerwaarde.”

Meer info over de Entree Awards >>

 

 

Nieuws

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland