Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Verrassend Callantsoog

Verrassend Callantsoog

[BLOG]

Blogster Susan Aretz is dol op korte tripjes in eigen land. Eind mei verbleef ze een weekend op Roompot Callantsoog dat vorig jaar de deuren opende.

Over haar verblijf en de vakantiewoningen schrijft ze op haar blog:

"Dat park van Roompot in Callantsoog staat daar net een jaar. Gloednieuwe huisjes die, zoals ik inmiddels al vaker heb gezien bij Roompot, nét even anders dan standaard zijn ingericht. Ik hou ervan. Want juist ook tijdens een weekend weg wil je in een prettige omgeving zitten en hoe een huisje is ingericht maakt voor mij dan écht het verschil."

​"De huisjes in Callantsoog zijn kleurrijk en van alle gemakken voorzien. Iedere kamer heeft een eigen badkamer, wat ik een enorm pluspunt vind. Ook de keuken is goed uitgerust en hoewel ik tijdens een weekendje weg niet veel kook is dat, zeker als je er wat langer verblijft, gewoon fijn!"
Verrassend Callantsoog
Wat zijn we verrast door Callantsoog en zijn omgeving. Een perfecte uitvalsbasis in Noord Holland voor een week(endje) weg.
Susan Aretz

 

Reisinspiratie

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland