Landal-NBT-2024-restaurant-diner-inside-1.jpg
Delen:

Vijf tips om te genieten van een Indian Summer dankzij Roompot en Landal GreenParks

Terwijl we afscheid nemen van de warme zomerzon, verwachten we ons komende weken toch nog aan een Belgische Indian Summer! Goed om enkele dagen te ontsnappen en te genieten van de zachte zon voordat we de winterkoude dienen te omarmen. Of je nu gepassioneerd bent door de natuur, geïnteresseerd in culturele ontdekkingen of een liefhebber bent van buitensporten, Roompot en Landal GreenParks bieden een verscheidenheid aan bestemmingen dichtbij huis, om er even helemaal tussenuit te zijn. 

Ontdek hieronder vijf betoverende plekken om ten volle van de Indian Summer te genieten

 

Landal Village de l’Eau d’Heure
Landal Village de l’Eau d’Heure

Dé favoriet onder de Belgen: Landal Village de l’Eau d’Heure

Voor een meer klassiek, maar net zo'n plezierig weekendje weg is het Landal Village l’Eau d’Heure op zo’n 30 km van Charleroi de favoriete bestemming onder de Belgen afgelopen zomer. Als je hier in de herfst komt, geniet je van alle troeven die deze regio te bieden heeft, zonder de gebruikelijke drukte. De uitgestrekte meren, watersportactiviteiten en wandelroutes maken deze plek een must voor iedereen die natuur en outdooractiviteiten wil combineren.

Vanaf € 249,- (4 pers) 

Meer informatie over Landal Village de l'Eau d'Heure >>

 

Landal Nature Parc Saint Hubert
Landal Nature Parc Saint Hubert

Een oase van rust in het hart van de Ardense bossen: Landal Nature Parc Saint Hubert

Ga richting het hart van de Belgische Ardennen, meer bepaald Landal Nature Parc Saint Hubert, om je over te geven aan de rust en sereniteit van de weelderige bossen. Het is de ideale plek om in een tiny house aan de dagelijkse sleur te ontsnappen, te genieten van de stilte die de natuur biedt. Ga je graag wandelen, fietsen of wil je gewoon even ontspannen in de frisse lucht, dit is dé plek om te genieten van de laatste zonnestralen.

Vanaf € 239,- (2 pers.)

Meer informatie over Landal Nature Parc Saint Hubert >>

 

Landal GreenParks Natuurdorp Suyderoogh
Landal GreenParks Natuurdorp Suyderoogh

Ontspanning en inspanning in de natuur: Landal GreenParks Natuurdorp Suyderoogh

Gelegen in het prachtige Nationaal Park Lauwersmeer, dompelt het Natuurdorp Suyderoogh je onder in een bijzonder natuurlandschap. Hier observeer je de flora en fauna, ga je kanoën of trek je je stapschoenen aan om de omgeving te voet te verkennen. Natuurliefhebbers en vogelaars vinden hier een oase van rust om op krachten te komen voor de winter!

Vanaf € 252,- (4 pers.)

Meer info over Landal GreenParks Natuurdorp Suyderoogh >>

 

Roompot Noorzee Résidence Cadzand-Bad
Roompot Noorzee Résidence Cadzand-Bad

Net over de grens: Roompot Noordzee Résidence Cadzand Bad

Voor wie de authenticiteit van Nederland wil proeven, is Roompot Cadzand Bad de ideale bestemming. Op zo’n 1 à 2 uur rijden vanuit België, bevind je je in een compleet andere setting, tussen de pittoreske dorpjes en iconische molens enerzijds en de vrijheid van de kust anderzijds. Dit is de perfecte gelegenheid om de echte Nederlandse gastvrijheid te ervaren in een unieke omgeving.

Vanaf € 309,- (4 pers.)

Meer info over Roompot Noordzee Résidence Cadzand Bad >>

 

Landal West Terschelling
Landal West Terschelling

Een vleugje Californië aan de Waddenzee: Landal West Terschelling

Zin in een unieke ervaring aan zee? Landal West Terschelling aan de Nederlandse kust biedt je een uitstap die je zo goed als in Los Angeles doet wanen. Met zijn lange zandstranden, majestueuze duinen en verfrissende zeelucht kom je hier voor lange strandwandelingen, fietstochten of simpelweg om de golven te bewonderen terwijl de zon in de horizon verdwijnt.

Vanaf € 342,- (4 pers.)

Meer info over Landal West Terschelling >>

Geniet van de ultieme Indian Summer dichtbij huis dankzij Roompot en Landal GreenParks. Gun jezelf een zomerse pauze in eigen land of net over de grens. Met een verscheidenheid aan opties, van dichte bossen tot uitgestrekte kusten, vindt elke reiziger zijn geluk. Wacht dus niet langer om je uitstapje te boeken en de zomer te verlengen in een prachtige omgeving.

 

Over Roompot en Landal GreenParks

Roompot en Landal GreenParks zijn samen toonaangevend in veelzijdige vakanties en accommodaties in Europa. Als vakkundige en innovatieve host bieden Roompot en Landal GreenParks elke gast onvergetelijke vakantie-ervaringen in ruim 30.000 zeer gevarieerde accommodaties op meer dan 300 prachtige vakantielocaties in dertien landen.

Met een grote diversiteit aan bestemmingen, typen accommodaties en vakantiemogelijkheden, bieden Roompot en Landal GreenParks voor elke voorkeur en elk budget iets bijzonders, van strandhuisjes tot designvilla's en van glamping tot luxe chalets. Hiermee hebben hun jaarlijks 5,5 miljoen gasten ongekend veel vakantie-opties, in alle seizoenen.

Gedreven door de purpose "We give everyone the freedom to find their happy place", streven Roompot en Landal GreenParks naar verdere internationale groei en zetten zij zich in voor een betere omgeving. Dankzij een actief duurzaamheidsbeleid zijn parken Green Key gecertificeerd. Samen met hun 5.000 collega's op alle bestemmingen en kantoren zorgen ze er bij Roompot en Landal GreenParks voor dat elke gast zijn of haar gelukkige plek vindt.

Bij Roompot en Landal GreenParks staan vier kernwaarden centraal: "Feel at home", "Together as one", "Discover your nature" en "Focus on what matters". Deze waarden vormen zowel de cultuur als het merk en zorgen ervoor dat gasten, collega's en partners zich altijd thuis en welkom voelen. Roompot en Landal GreenParks creëren een veilige en vertrouwde omgeving waar iedereen elkaar ondersteunt, nieuwsgierigheid aanmoedigt en prioriteit geeft aan wat echt belangrijk is, zoals een duurzame toekomst en persoonlijk geluk. Meer informatie op roompot.com en landal.com



Jeannette ten Kate

Jeannette ten Kate

Manager External Communications, Roompot & Landal GreenParks

 

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen