Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Water Village park bij het strand in Zeeland!

Water Village park bij het strand in Zeeland!

[BLOG]

Afgelopen weekend was Bettina van Citymom in het Zeeuwse Kamperland! Midden in het prachtige Zeeland, want hier vind je de ‘Water Village’ van Roompot.

​Hierover schrijft ze: "Bij het instagramwaardige Roompot Water Village gingen wij een weekend zorgeloos én milieubewust genieten van een luxe staycation. 

Alle woningen in de Water Village zijn eco-vriendelijke vakantiewoningen aan het water. 

Het resort is volledig autovrij, zodat je op een fijne plek van je privacy en rust kunt genieten. Dat is ook fijn voor je kindjes die dan zorgeloos kunnen rondrennen. Er is wel overal water op het park. Hebben ze nog geen zwemdiploma, dan moet je hier wel rekening mee houden!"

 

 

Reisinspiratie

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.nl

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland