Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Waterpark Langelille: een oase van rust

Waterpark Langelille: een oase van rust

"Droom je van rust, natuur en stilte of wil je juist bruisende steden bezoeken en cultuur snuiven? Hoe je favoriete vakantie er ook uitziet, Roompot heeft altijd vakantieparken waar je op je plek bent."

Claudia van Beautytag vierde onlangs haar houten huwelijk met hun getuigen op Waterpark Langelille.

Uit haar reisverslag leiden we af dat ze fan van Roompot is. Zo schrijft ze:

"Droom je van rust, natuur en stilte of wil je juist bruisende steden bezoeken en cultuur snuiven? Hoe je favoriete vakantie er ook uitziet, Roompot heeft altijd vakantieparken waar je op je plek bent. Het maakt niet uit wat je bestemming is, want iedere locatie heeft weer iets anders te bieden. Het perfecte uitje met het gezin, familie en vrienden. Je hoeft niet ver van huis te gaan om mooie natuur te verkennen, want Roompot heeft altijd wel een bestemming die bij je pas."

Over het park laat ze haar getuige Jacqueline aan het woord:

"Het was even wennen om weer aan het werk te gaan na dit fantastische weekend bij Roompot, Waterpark Langelille. We hebben enorm genoten van het mooie huis waar alles tot in de puntjes geregeld was. Vanaf minuut 1 is het genieten van het prachtige uitzicht op het water en de andere huisjes, we hebben heerlijk buiten op de lounge set gezeten en van de zonsondergang genoten. De bedden sliepen heerlijk, de keuken was van alle gemakken voorzien er was gezorgd voor schoon beddengoed en ook een handdoeken pakket. Alleen je boodschappen voor het eten hoefde je mee te nemen, dus wij hebben een zorgeloos weekend beleefd en komen heel graag nog eens terug!"

Haar volledige reisverslag lees je via onderstaande link. Hierin schrijft ze verder dat ze een motorboot hebben gehuurd, geeft ze eettips en deelt ze enkele leuke beelden van de omgeving.

 

Reisinspiratie

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.nl

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland