Noorzee Resort Vlissingen - Beach Houses - 6.jpg
Delen:

Zon, zee, strand

Duik mee de zomer in met Roompot

De zomer komt stilaan lonken! Niets leuker dan meteen je vakantieplannen te smeden, toch? Blijf je trouw aan onze Belgische kust of ga je op ontdekkingstocht bij onze Noorderburen naar het perfecte strand? Roompot gaat mee op avontuur en biedt je de mooiste vakantiewoningen, op ieders maat gemaakt, voor dat ultieme zomergevoel. ​ Een romantische get-away ​ of toch gezellig met de hele familie: voor je het weet zet je je voeten in het zachte zand bij Roompot.

Island life

Roompot Qurios Ameland

Zin in een écht avontuur? Dan heeft Roompot de ideale vakantiewoningen in Ameland. Na een mooie autorit door Nederland en een boottocht ontdek je onder een rood-witte vuurtoren het Roompot park. Het eerste wat je er opvalt, is dat heerlijk bohemian en eilandgevoel. Slapen doe je in een mooi lodge en je verplaatsen kan perfect te voet of met de fiets. Het sfeervolle Hollum is ook de ideale plek om een dagje te kuieren of voor een heerlijk terrasje. 

De 5 types vakantiewoningen zijn geschikt voor gezinnen van 4 tot 6 personen.

Meer info over Roompot Qurios Ameland


Net over de grens

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Net over de grens met Nederland vind je dit idyllische park terug. Witte huisjes met rieten daken, villa's voor grote gezinnen en zelfs houten beach lodges. Het brede strand van Nieuwvliet-Bad is te bereiken via een houten vlonderpad waarna je kids helemaal wild kunnen gaan met hun emmers en schepjes. Nog niet uitgespeeld? Dan vind je hier ook het modernste zwembad van Zeeland, goed voor drie glijbanen en een 1.225 m2 zwemparadijs. 

De beach lodges en vakantiewoningen zijn geschikt voor families van 4 tot 16 personen.

Meer info over Beach Resort Nieuwvliet-Bad


Beach Fun

Noordzee Resort Vlissingen

Vlissingen wordt ook wel de parel van Zeeland genoemd en net hier vind je enkele van de mooiste beach houses van Nederland terug. ​ Roompot gasten kunnen kiezen voor een beach house, duinlodge of urban villa: alledrie geven je meteen een gelukzalig vakantiegevoel. De strandhuizen liggen op het strand, aan de voet van de duinen, vlakbij de bruisende dijk van Vlissingen, en zijn de ideale uitvalsbasis voor heerlijke strandwandelingen of om wat cultuur op te snuiven in het stadscentrum.

De beach houses, duinlodges en urban villa's zijn geschikt voor gezinnen van 4 tot 6 personen.

Meer info over Noordzee Resort Vlissingen

 

Beach Villa's Hoek van Holland

Altijd al eens willen overnachten op een strand met het geruis van de zee op de achtergrond? In Hoek van Holland stelt Roompot luxe strandvilla's ter beschikking voor een unieke ervaring. Je verblijf bevindt zich op een heerlijk uitgestrekt strand waar je je kan uitleven door te surfen, kiten of hardlopen. Op een luie dag geniet je van de zomerse bries op je privé terras. De villa's zijn gebouwd op twee verdiepingen en ideaal voor een vakantie onder vrienden. 

De moderne Beach Houses zijn geschikt voor groepen van 4 tot 6 personen.

Meer info over Roompot Beach Houses Hoek van Holland


Vakantie in eigen land

Breeduyn Village

De Belgische kust schittert tijdens de zomermaanden. Maak daarom van het Roompot park Breeduyn Village in Bredene jouw ideale uitvalsbasis voor het gezin en geniet van een ontspannende vakantie in eigen land. De villa's zijn uitgerust met al het noodzakelijke en liggen op een steenworp van de prachtige duinen en het strand. ​ 

De villa's zijn geschikt voor gezinnen van 4 tot 8 personen.

Meer info over Breeduyn Village


 

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen