Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Inclusie op de werkvloer

Inclusie op de werkvloer

Werknemers met een verstandelijke beperking krijgen bij Roompot de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Inclusie op de werkvloer is voor Roompot belangrijk. Gras maaien, linnen naar de gasten brengen en diverse onderhoudswerkzaamheden. Werknemers met een verstandelijke beperking krijgen bij Roompot de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Bert Bloem, general manager bij Roompot Hof Domburg is trots hoe mooi het park erbij ligt dankzij de extra hulp van 's Heeren Loo. Hij is een groot voorstander van meer diversiteit op de werkvloer. “Meer inclusie brengt mensen dichterbij elkaar. We gaan we elkaars talenten meer waarderen.”

Meer over de jarenlange samenwerking met 's Heeren Loo, ontwikkeling stimuleren, groeien als mens en inclusie stimuleren lees je in het onderstaande interview van 's Heeren Loo.

“Inclusie brengt mensen dichterbij elkaar"
's Heeren Loo ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking. We helpen met het maken van eigen keuzes. Dicht bij huis en samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn.
's Heeren Loo

Een jaar geleden kondigde Roompot aan dat de samenwerking met 's Heeren Loo werd uitgebreid naar meer parken.

Bijzondere samenwerking tussen 's Heeren Loo en Roompot breidt uit
Ook op 2 vakantieparken in Kamperland gaan medewerkers met een verstandelijke beperking aan de slag
news.roompot.com

 

Nieuws Duurzaamheid

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland