Roompot Hillview Resort Grandvoir - 01.png
Delen:

Roompot doet zijn intrede in de Belgische Ardennen

Roompot Hillview Resort Grandvoir

Brussel, 24 mei 2023 — Roompot breidt uit en doet dat in 2023 onder meer met een gloednieuw resort op een unieke locatie in de Belgische Ardennen. Vorig jaar ging de aanbieder van vakantieresorts in het zuiden van ons land van start met de opbouw van het Roompot Hillview Resort Grandvoir. Met aandacht voor de natuur en de omgeving tovert Roompot er een bestaande site om tot een luxueus resort dat ongezien is in België. De opening is voorzien voor het najaar van 2023.

In de schitterende, groene heuvels van de Belgische Ardennen aan een kronkelende rivier vind je binnenkort Roompot Hillview Resort Grandvoir terug. Een luxueuze vakantiebestemming die alles in huis heeft om reizigers maar ook locals te plezieren. 

De nieuwe Roompot bestemming wordt opgetrokken op een bestaande site die getransformeerd en uitgebreid wordt om het nieuwe resort te huisvesten. Roompot Hillview Resort Grandvoir zal bestaan uit een combinatie van een 16 hotelkamers en 84 architecturale lodges verspreid over het 43 ha grote terrein, aangevuld met een restaurant en een bar die ook toegankelijk zijn voor gasten van buitenaf.

Voor de realisatie van dit project werken Roompot en de ontwikkelaar Ardennor samen met interieurarchitect Geraldine Dohogne, onder meer gekend van de realisatie van 1898 The Post in Gent.

De opening van het resort staat gepland voor het najaar van 2023.

Over Roompot

Roompot is een toonaangevende aanbieder van vakanties en accommodaties in Europa. Met meer dan 200 unieke vakantiebestemmingen biedt Roompot voor elk wat wils: van rust en ruimte tot gezelligheid en activiteiten, van zee en strand tot bos en heuvels, van beach houses en vakantiehuizen tot designvilla's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer.

Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje.

Roompot staat garant voor kwaliteit, flexibiliteit en gastvrijheid. Al ruim 50 jaar verzorgt de vakantieaanbieder onvergetelijke vakanties voor jong en oud.

Meer informatie op news.roompot.com


Beelden in hoge resolutie


 

 

 

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen