Lakeside Resort Brielle 14-16.jpg
Delen:

Roompot Lakeside Resort Brielle verwelkomt eerste gasten vandaag

Brielle, Zuid-Holland, vrijdag 7 juli 2023 – Roompot opent vandaag het unieke Roompot Lakeside Resort Brielle. De 160 moderne, ruime en duurzame vakantiewoningen vormen een comfortabele uitvalsbasis voor wie de prachtige omgeving wilt ontdekken. Direct aan het Brielse Meer gelegen, biedt de nieuwe vakantiebestemming ook heel wat mogelijkheden voor watersport.

Net buiten vestingstadje Brielle is het nieuwe, duurzame Roompot Lakeside Resort Brielle verrezen, waar Roompot vandaag zijn eerste gasten verwelkomt. Vanuit hun comfortabele lodge zullen zij op elk moment van de dag kunnen genieten van de prachtige omgeving. Niet alleen met een fiets, maar ook op het water. Het vakantiepark ligt namelijk direct aan het Brielse Meer.

Ook aan strandplezier is er geen gebrek tijdens een vakantie in Brielle. De uitgestrekte stranden van Rockanje bereikt men in ongeveer 20 minuten. Het natuurgebied tussen Oostvoorne en Rockanje is een aanrader voor lange wandelingen. In het Voornes Duin wandelt men door het bos, door de duinen en langs duinmeertjes.

Vrijstaande, comfortabele en duurzame lodges

Ontwikkelaar InLeisure, de architecten en Roompot werkten samen aan een unieke vakantiebestemming die in het landschap past en de locatie een boost geeft. Het park werd gebouwd op de site van een verlaten camping.

Roompot Lakeside Resort Brielle telt 160 vrijstaande, comfortabele en duurzame lodges. Alle vakantiewoningen zijn 100% elektrisch, en dus gasloos. Door hun hoge afwerkingsgraad en het gebruik van natuurlijk en duurzame materialen integreren de woningen zich prima in de prachtige omgeving van het Brielse Meer. De duurzame, houten gevelbekleding geven de lodges bovendien een uniek karakter. De grote ramen in de lodges zijn daarbij extra fijn.

Deze vrijstaande lodge zijn geschikt voor 4 tot 8 personen, afhankelijk van het type waarvoor de gast kiest. Elf types garanderen voldoende keuzevrijheid, waaronder meerdere themawoningen.

Zo zijn de vier Sunset Pets helemaal ingericht voor een verblijf met een huisdier. Een mand, een bench en een voer- en drinkbak staan voor de viervoeter standaard klaar.

Voor de fans van mascotte Koos heeft Roompot vier vrijstaande, kindvriendelijke lodges voorzien die geschikt zijn voor maximaal 6 personen. In de woonkamer vindt men een fijne zithoek, een grote eettafel, een kindertafel met 2 stoeltjes en een Koos zitzak. In de open keuken is alles aanwezig om een maaltijd te bereiden. Bovendien is er speciaal kinderservies aanwezig. Helpen de kids graag met koken? Dat komt goed uit, er is ook een speelgoedkeukentje met toebehoren in de woning aanwezig. De slaapkamer in Koos-stijl mag uiteraard niet ontbreken. Terwijl de kids in de omheinde tuin spelen, kunnen de ouders volop van hun vakantie vanuit de loungeset op het terras genieten.

Roompot dacht natuurlijk ook aan de gezinnen met tieners. De vier Teens lodges zijn echte familiewoningen met een fijne zithoek en een grote eettafel. Filmavond? Men heeft perfect beeld dankzij de grote tv. Op het gezellige terras buiten vinden de gasten een loungeset. Chillen doen de tieners in de hangmat. In de omheinde tuin is ook een trampoline aanwezig. 

Er is uiteraard overal gratis Wifi.

Het moderne centrumgebouw huisvest de receptie, een wasserette, het eetcafé, de bar, een restaurant, een mooi terras en een minimarkt. Gasten die de omgeving per fiets willen ontdekken, kunnen er een huren. Voor de kids heeft Roompot een Kids Club, speeltoestellen en een speeltuin voorzien.

Deze extra services maken het aanbod compleet en geven de gasten een geweldige vakantie-ervaring.

Het hoge comfort van de lodges en de unieke inrichting van de lodges maken van Roompot Lakeside Resort Brielle een uniek vakantieparadijs in de regio voor een erg brede doelgroep.

Duurzaam park

Ontwikkelaar InLeisure gaf vorm aan het resort met een groot hart voor onze planeet, vanuit de uitgangspunten van de Green Key certificering. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame (leisure)bedrijven. Roompot heeft namelijk een ambitieus duurzaamheidsprogramma en wil ook in Brielle onvergetelijke vakanties waarmaken, met een positieve impact op natuur, regio, mens en klimaat.

Bij de bouw van Roompot Lakeside Resort Brielle is gewerkt met duurzame bouwmaterialen. Daarnaast zijn het centrumgebouw en alle luxe lodges 100% elektrisch en van zonnepanelen voorzien. Dat betekent dat er geen gas wordt verbruikt: het centrumgebouw en de vakantiewoningen worden elektrisch verwarmd, de boilers zijn elektrisch en koken gebeurt op inductie. Zes jaar geleden was Roompot de eerste om een gasloos park te openen. Sindsdien trekt het die lijn consequent door.

Om gasten optimaal van de rust en de prachtige natuur van het Brielse Meer te laten genieten, is bewust gekozen om het resort autoluw te maken. Bij aankomst en hun vertrek kunnen gasten de auto in- en uitladen bij de lodge, maar anders parkeren ze hem op een van de parkeerlocaties verspreid over het terrein waar voldoende plaats en laadpalen voor iedereen is.

Samenwerking tussen Roompot en InLeisure

InLeisure ontwikkelde deze bestemming en Roompot zal de exploitatie verzorgen. Eerder werkten ze al succesvol samen aan onder andere Roompot Gulpen, Roompot Glamping Lauwersmeer en Roompot Beach Resort Agde in Frankrijk dat vorige week zijn eerste gasten verwelkomde.

Over Roompot

Roompot is een toonaangevende aanbieder van vakanties en accommodaties in Europa. Met meer dan 200 unieke vakantiebestemmingen biedt Roompot voor elk wat wils: van rust en ruimte tot gezelligheid en activiteiten, van zee en strand tot bos en heuvels, van beach houses en vakantiehuizen tot designvilla's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer.

Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje.

Roompot staat garant voor kwaliteit, flexibiliteit en gastvrijheid. Al ruim 50 jaar verzorgt de vakantieaanbieder onvergetelijke vakanties voor jong en oud.

Meer informatie op news.roompot.com


Beelden in hoge resolutie


 

Baptiste van Outryve

Baptiste van Outryve

Head of PR & Corporate Communication, Roompot & Landal GreenParks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen