Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Roompot Vakanties breidt internationaal aanbod met meer dan 20 parken uit

Roompot Vakanties breidt internationaal aanbod met meer dan 20 parken uit

 

  • 21 parken uit het aanbod van Sandaya voortaan ook bij Roompot boekbaar
  • 4- en 5-sterren parken in Frankrijk, Spanje en België
  • Afreizen vanaf 2020

Goes, dinsdag 19 november 2019 – Roompot Vakanties breidt zijn internationale aanbod uit. Hiervoor slaan Europa’s nummer twee en Sandaya de handen in elkaar. 21 mooie parken op absolute toplocaties zijn voortaan boekbaar op de website van Roompot Vakanties.

Uit een keuze van meer dan 150 vakantieparken en 18.000 accommodaties boeken jaarlijks miljoenen Nederlanders, Duitsers en Belgen hun vakantie op de website van Roompot Vakanties. Het brede aanbod en de aandacht voor kwaliteit en service maken van Roompot Vakanties de grootste aanbieder van vakantiewoningen in Nederland en de tweede in Europa.

Om de stijgende vraag naar een leuke vakantiewoning te kunnen beantwoorden en gasten een ruimere keuze te kunnen aanbieden, is Roompot Vakanties voortdurend op zoek naar kwaliteitsvolle vakantieparken op een toplocatie. In 2019 ontwikkelde en opende Roompot hiervoor het nieuwe en duurzame park Water Village in Zeeland, kondigde het de uitbreiding aan van bestaande parken en ging het nieuwe partnerships aan met unieke parken, zoals Waterpark TerkapleWaterpark Langelille en van Park Zeedijk in Zuid-Holland. Deze maand maakte Roompot ook de komst bekend van Vakantiepark VeerseKreek in 2021 en luxe resort Duinrand in 2022.

Dankzij de samenwerking met het gerenommeerde Sandaya zullen de gasten van Roompot Vakanties ongetwijfeld opmerken dat 21 vier- en vijfsterren vakantieparken het aanbod in Frankrijk, Spanje en België op www.roompot.be komen versterken. 

Story image

Die schitterende parken van Sandaya staan garant voor een weergaloze vakantie in een premium vakantiewoning op een fantastische locatie in Frankrijk, Spanje en België. Elke premium cottage van Sandaya beschikt standaard over airco, een televisie, een vaatwasser en wifi. Ook de aquaparken zijn op die zonnige bestemmingen erg geliefd, zelfs bij de allerkleinsten die in alle veiligheid plezier kunnen maken in baby- en kleuterglijbanen, peuterbaden etc. De sport- en animatieactiviteiten maken het geheel compleet. Niets moet, alles mag…

In totaal biedt Roompot Vakanties voortaan 19 parken van Sandaya in Frankrijk aan, 1 in Spanje en 1 in België. Het aanbod sluit prima aan met dat van Roompot Vakanties, waarvan de meeste parken net als die van Sandaya meestal nabij of direct aan het water zijn gelegen.

 

 

 

 

Nieuws

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.nl

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland