Roompot - Alrik Boonstra - 1.jpg
Delen:

Alrik Boonstra wordt Chief Human Resources Officer (CHRO) bij Roompot

Goes, vrijdag 9 december 2022 - Alrik Boonstra (52) komt als Chief Human Resources Officer (CHRO) de directie van Roompot versterken. De voorbije 6 jaar vervulde hij een gelijkaardige rol bij de internationale cybersecurityleider Irdeto en de snelgroeiende retail- en hospitality merken Jumbo & La Place.

Met de beoogde overname van Landal GreenParks staat vast dat Roompot in 2023 flink zal groeien. Eenmaal samen zal de groep zo’n 300 resorts in 11 landen en 5.000 medewerkers tellen. Om zijn unieke positie in de markt te versterken, wil de vakantieaanbieder verder investeren in prachtige resorts en vakantiewoningen, verrassende concepten en gebruiksvriendelijke systemen. Ook wil Roompot zijn gasten met goed gastheerschap blijven verrassen. De menszijde wordt hiermee nog belangrijker voor Roompot.

In lijn met zijn sterke groei en de internationale ambities verwelkomt de vakantieaanbieder Alrik Boonstra (52) als Chief Human Resources Officer. Vanuit die nieuwe rol zal hij Roompots HR-afdeling in deze belangrijke evolutie leiden.

Alrik Boonstra heeft de zakelijke en menselijke groei en de ontwikkeling van talent en cultuur met elkaar weten te verbinden in gelijkaardige rollen bij o.a. HR-consultancy organisatie Korn Ferry Hay Group, de snelgroeiende retail- en hospitality merken Jumbo & La Place en recent bij de internationale cybersecurityleider Irdeto. Daarvoor vervulde hij diverse commerciële rollen bij o.a. PepsiCo en Unilever.

Roompot HR director Mandy Karr - Van Belzen zal aan de zijde van Alrik een belangrijke HR rol in de verdere groei van Roompot blijven hebben. De afgelopen 8 jaar wist zij Roompots HR-afdeling op te richten en te brengen tot wat het nu al is.


 

Beelden in hoge resolutie


Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

 

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen