Roompot - Foodtruck - 05.jpg
Delen:

Foodtrucks geven extra smaak aan horeca-aanbod Roompot

 • 4 foodtrucks met gevarieerd streetfood aanbod
 • Heerlijke versbereide gerechten
 • Als festival door het land, met start in Zeeland

 

Goes, donderdag 13 oktober 2022 - Roompot breidt zijn horeca-aanbod verder uit met 4 moderne foodtrucks waarin originele en hedendaagse streetfood wordt bereid voor het breedste palet aan gasten. Sinds deze week kunnen Roompots gasten genieten van de verse gerechten die in de mobiele BBQ smoker, pizzaoven, fried & crispy truck en family foodtruck zijn bereid. Roompots foodtrucks trekken tot begin november door Zeeland, waar ze elke dag op een ander park stoppen.

De voorbije jaren schonk Roompot heel wat aandacht aan de make-over van zijn horeca-aanbod. Zowel het uiterlijk van de horeca-locaties als de menukaart werden grondig aangepakt en vanuit een herkenbare conceptuele aanpak benaderd. In de branche nam Roompot het voortouw om bio- en veganproducten en duurzame vis permanent en prominent op de kaart te zetten.

Sinds deze week geeft Roompot extra smaak aan die vernieuwings- en kwaliteitsslag door vier foodtrucks in gebruik te nemen. De trucks zullen samen als mini-festival op Roompots parken worden ingezet. De foodtrucks serveren elk een andere vorm van streetfood waardoor zij samen een heel breed palet aan gasten rond het vuur kunnen aantrekken. ​ ​

Family foodtruck

Bij de ontwikkeling van de eigen trucks dacht Roompot uiteraard aan de gezinnen. Zij zullen bij de family foodtruck uit een aanbod van niet minder dan 11 gerechten kunnen kiezen. Een streetchef zal er met zijn team bijvoorbeeld zalm taco’s als veggie bagels of american pancakes maken.

Fried and crispy

Bij de fried and crispy foodtruck staan dan weer gebakken en gefrituurde gerechten op het mobiele menu, zoals verse fish & chips, thaise viscakes of stoofvlees met truffelmayonaise.

BBQ smoker

Zomer of winter, een barbecue smoker zorgt altijd voor een heerlijke smaak en gezellige sfeer. In Roompots originele smoker zal een streetchef spareribs klaarmaken, maar ook zoet beboterde maïs of zwartgeblakerde Tennessee chicken boven het vuur houden, zonder andere – meer traditionele – BBQ gerechten zoals een heerlijke burger te vergeten.

Houtgestookte pizzaoven

Gasten die eerder zin hebben in een pizzapunt of volledige pizza zullen met plezier rondom de pizzaoven staan. In deze foodtruck bakken Roompotmedewerkers rijkelijk belegde pizza’s in de houtgestookte oven. Smaak en sfeer zijn verzekerd!

Foodtruckfestival doorheen Zeeland

Het voorbije weekend gingen de vuren van de vier foodtrucks aan op het Roompot park de Katjeskelder in Oosterhout om nu door Zeeland te trekken. Vanaf woensdag 12 oktober zullen de foodtrucks vijf tot zes dagen per week op diverse Zeeuws Roompot park halthouden en gasten uitnodigen om samen een gezellige en heerlijke tijd te beleven. Parkgasten worden via de Roompot app geïnformeerd over de aanwezigheid van de foodtrucks op hun park. De foodtrucks blijven tot begin november in de provincie om daarna als festival door andere provincies te trekken.

 

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

 


 

Beelden in hoge resolutie


 

 

 • Dagelijks bereikbaar

 • Flexibel betalen

 • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

 • Ideal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Klarna
 • Bancontact

Volg ons op deze kanalen