370A2265.jpg
Delen:

Roompot breidt internationaal aanbod uit met 14 parken in Spanje en Frankrijk

 

 • 14 parken extra in Spanje en Frankrijk voor Roompot
 • Twee weken geleden ook al 21 parken in Frankrijk nieuw in het aanbod
 • Eerste gasten al in april 2021 verwacht

 

Goes, vrijdag 18 december 2020 – Roompot meldde deze zomer al fors te zullen groeien in het buitenland. Europa’s tweede aanbieder van vakantieparken kondigt vandaag aan dat het niet minder dan 14 parken in Spanje en Frankrijk aan zijn aanbod toevoegt. Twee weken geleden breidde het zijn aanbod ook al met 21 parken in Frankrijk uit. Dit jaar kondigde Roompot al 51 parken aan.

14 parken extra in Zuid-Europa

Naast 2020 zal in de geschiedenis van Roompot duidelijk “opmerkelijke groei” staan. Europa’s tweede grootste aanbieder van vakantiewoningen en -parken versterkt vandaag zijn internationale portfolio met 14 parken in Spanje en Frankrijk. Dit jaar kondigde Roompot al 36 parken aan, waarmee de teller op 51 voor 2020 komt te staan.

Roompot bereikte hiervoor een akkoord met het Britse Lifestyle Holidays dat in Frankrijk en Spanje meer dan 700 comfortabele chalets en lodges op 14 vakantieparken op erg aantrekkelijke locaties heeft.

8 parken aan de Spaanse Costa Brava en Costa Dorada

Met al een park aan de Costa Brava breidt Roompot vandaag zijn aanbod in Spanje uit met 8 parken aan de Costa Brava en de Costa Dorada.

Als de meest bezochte kuststreek in Spanje is de Costa Brava erg populair onder de vooral Nederlandse, Duitse en Belgische gasten van Roompot, die erg blij zullen zijn met de 6 parken die zij vanaf vandaag op de website van Europa’s nummer twee zullen opmerken. De aantrekkelijke vakantiestreek biedt namelijk ontelbaar veel opties voor een sportieve, ontspannen of culturele vakantie. Een leuke mountainbiketocht of wandeling, heerlijk aan het strand of het zwembad uitrusten of een bezoek aan Barcelona, Figueres of Girona staat steevast op het programma wanneer men de regio aandoet.

Gezinnen die houden van wandelen in de natuur, zich in een pretparken willen uitleven of willen genieten van de kilometerlange stranden zullen ook erg blij zijn dat Roompot twee parken aan de ‘Gouden Kust’ of de Costa Dorada aan zijn aanbod toevoegt.

De acht Spaanse parken genieten allemaal van een topligging en zijn aan een (privé)strand of op wandelafstand gelegen. Uiteraard hoeven gasten zich geen zorgen te maken of zij bij die mediterrane temperaturen wel in een zwembad zullen kunnen afkoelen, bij sommigen past de omschrijving ‘zwemparadijs’ door de vele glijbanen en watervallen veel beter. Ook de allerjongsten zullen dus een brede glimlach opzetten.

6 parken aan de Franse kust

Ook in Frankrijk doet Roompot alle eer aan zijn reputatie van de absolute kustspeler te zijn. Vanaf vandaag ontdekken vakantiegangers 6 nieuwe parken aan de Franse kust op ​ Roompot.com. ​

Aan de populaire Côte d’Azur, in de Languedoc-Roussillon en in de Aquitaine voegt Roompot 5 parken toe aan zijn aanbod; van kleinschalige tot grote kwaliteitsparken met alle faciliteiten waar gasten maar van kunnen dromen.

Wie liever wat dichterbij met vakantie gaat, vindt voortaan bij Roompot een leuk vakantiepark in Bretagne. Een warme golfstroom zorgt er voor een subtropisch klimaat waardoor gasten absoluut niet meer tot in het zuiden moeten doorrijden om mooi weer te hebben. Het park beschikt bovendien over een eigen waterpark, golfbaan, manege en adventure parcours waardoor de verveling er nooit zal toeslaan.

Met komst van de 6 parken in het Roompot aanbod komt de teller op 49 in Frankrijk te staan.

51 parken aangekondigd dit jaar

Met de 14 parken in Spanje en Frankrijk die Roompot vandaag aankondigt, komt de teller al op 51 parken te staan voor dit jaar. ​

Begin 2020 berichtte Roompot dat de 74 Beach Villa’s op Hoek van Holland, de 90 strandhuisjes in Julianadorp en Duinresort Dunimar vanaf 1 januari 2021 via Roompot zouden worden verhuurd. De grootste aanbieder van vakantiewoningen in Nederland onthulde ook dat het een nieuw park in Wijdenes en in Someren zou openen, terwijl het in het Belgische Eksel een nieuw natuurpark realiseert dat volgend jaar zijn eerste gasten zal ontvangen. Ook in België is Roompot volop bezig met de voorbereidingen om een nieuw park in Oudenaarde te openen. Net na de zomer maakte Roompot bekend dat het Qurios en zijn 4 bestaande en 5 geplande parken overnam, waaronder het nieuwe Qurios Gulpen.

Twee weken geleden volgde de aankondiging dat Roompot zijn aanbod in Frankrijk met 21 parken uitbreidde. In totaal biedt Roompot 182 parken aan.


 

Beelden in hoge resolutie


 

 

 • Dagelijks bereikbaar

 • Flexibel betalen

 • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

 • Ideal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Klarna
 • Bancontact

Volg ons op deze kanalen