Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Roompot-mascotte Koos krijgt eigen animatiereeks

Roompot-mascotte Koos krijgt eigen animatiereeks

 

  • Eerste 3D-animatiereeks voor een mascotte van een vakantiepark
  • Eerste aflevering vandaag gelanceerd
  • Kinderen beleven de avonturen van Koos nu ook thuis

 

Goes, woensdag 2 maart 2022 – Voor het eerst krijgt de mascotte van een Nederlands vakantiepark een eigen animatiereeks. De jongste gasten van Roompot kunnen namelijk sinds vandaag de eerste aflevering van de 3D-animatiereeks van mascotte Koos bekijken.

Vandaag lanceert Roompot de eerste aflevering van de animatiereeks over mascotte Koos. De reeks bestaat uit verschillende animatievideo’s die elk twee tot drie minuten duren. Dit is net lang genoeg om alle kinderen te boeien, maar ook voldoende kort om de allerjongste fans tot aan het einde van de aflevering in het verhaal te kunnen meenemen.

Om thuis te bekijken

Het entertainmentteam van Roompot gaat ervan uit dat de meeste kinderen de avonturen van Koos thuis zullen bekijken en beleven. De reeks staat daarom op YouTube. Uit ervaring en bevraging weet het team dat Koos na de vakantie vaak mee naar huis gaat in de vorm van een knuffel. Vorig jaar lanceerde Roompot ook een gethematiseerd digitaal animatieaanbod voor zijn gasten thuis.

Wie de filmpjes thuis nog niet heeft gezien, zal ze uiteraard op de Roompot parken kunnen ontdekken.

Voor een internationaal publiek

In de eerste aflevering neemt superheld Koos de kinderen mee in zijn zoektocht naar een vermiste kat. Beeld en geluid nemen de kinderen mee in het verhaal, maar net als op de parken spreekt Koos niet. Hiermee is de animatiereeks ook onmiddellijk geschikt voor een internationaal publiek.

Uniek entertainmentaanbod

Voor de creatie van deze reeks doet Roompot beroep op erkende professionals uit de animatiewereld. De reeks is het volgende hoofdstuk dat Roompot breit aan het nieuwe leisure- & entertainmentaanbod dat het bedrijf vorig jaar lanceerde. Het trapte toen het zomerseizoen af met meer dan 100 nieuwe en unieke activiteiten op de parken. Enkele weken later lanceerde het een nieuw digitaal streamingaanbod met activiteiten en stelde het de nieuwe look van mascotte Koos voor.

Roompot - Koos Animation
Roompot - Koos Animation

 

 

Nieuws

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.nl

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland